lauantai 17. lokakuuta 2009

Serial Experiments Lain Layer:06

Pakko tähän väliin puikata, että noi jaksojen alussa olevat jakson nimen lausumiset on aika huvittavia, jopa japanilaisella mittapuulla. Psyche -> [pushaak], Religion -> [riijoon] näin pari mainitakseni. Eivät ole viitsineet edes yrittää.

Tälläkin sarjalla on joku stondis englannille, kun jokainen asia, jota ei ole aivan ehdottoman tärkeä ymmärtää, on englanniksi. Eipä se silti haittaa, kun ei juoneen vaikuta. Ja juoni on tähän asti ollut aivan ekselenttiä. Toivoisin, että pystyisin nykyisellä ymmärtämykselläni, mutta vähemmällä spoilaantumisella katsomaan tämän. Kokemus voisi olla orgasminen.

SPOILEREITA
Varmaan Lainiakin vituttais, ku tulee uus prossusukupolvi markkinoille ja pitää alkaa purkaa tota tietokonevuorta. Oli miten iso läjä koneita klusterissa tahansa, parin vuoden sisällä sekin on vanhentunutta teknologiaa. Samaan aikaan mietityttää ja ei mietitytä, mistä se on saanu kaikki noi roinat.
Kaiken ton härpäkkeen keskellä oli ISDN-modeemi. :)
SPOILERIT LOPPUU

Miten tollasen spoileritekstin saisi kätevästi piilotettua ilman, että pitää kikkailla taustavärien kanssa? Olen erittäin tarkka spoilereiden kanssa. Mitä vähemmän tiedän sarjasta, jota katson, sen parempi. Siksi suojelen muitakin spoilereilta parhaani mukaan.

2 kommenttia:

  1. Wordpressissä se hoituisi pluginillä, mutta Bloggerissa se on hieman mutkikkaampaa.

    Kannattaisi muuten varmaan sallia asetuksista myös nimen ja osoitteen käyttäminen kommentoinnissa, jos haluat kuitenkin Blogspotissa jatkaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä. Otan spoilerit käyttöön heti, kun jaksan vähän pakertaa.

    VastaaPoista