keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Bleach 192-

Ja näin syntyy uusi fanservicehahmo. En varsinaisesti yllättynyt, koska netti on pullollaan siitä kuvia. Olisin vaan toivonut sillä olevan enemmän luonnetta kuin F-kuppien täytteeksi. Enkä voi uskoa, että sen ääni ei vaihtunut transformaation yhteydessä.

Näillä Bleachin hahmoilla on kaikilla aivan massiivinen defense. Vaikka ois miten ylivoimainen vastustaja, siltä voi ottaa aina monta tusinaa iskuja vaikka suoraan kasvoihin ja nousta pystyyn "Mada mada da!" Tämän kertainen "in the meantime" tappelu on aivan naurettava. Sitä pätkitään jatkuvasti "hauskuutuksilla" ja oikeastaan aivan kaikella mahdollisella, ja silti joku on ilmeisesti ajatellut, että se pitäisi ottaa väillä tosissaan, mikä on aivan käsittämätöntä.

Ichigon bankaista on tullut ihan läppä. Ei se enää muuta käytäkkään ja silti se ei pärjää kellekään. Sen ei edes tarvis olla bankai vaan joku uusi zanbakutou. Sillon bankai vois olla jotain siistimpää, ja siinä hollow-naamarissakin olisi jotain pointtia. Nyt Ichigo olisi tasoissa bankailla ja naamarilla vastaan jotain tyyppiä, joka sitte ottaa turpaan Kenpachilta, jolla ei oo ees kunnollista zanbakutouta.

No ainaki pelleily loppui viimein, ja homma etenee ties kuinka pitkästä aikaa.

Kunnes taas tulee fillereitä 204-214, ja koska kovalevytila ei ole ilmaista, skippaan kyseisen fillerin kokonaan. 215 jatkuu aina 226 asti, jonka jälkeen tulee taas fillereitä hamaan tulevaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti