torstai 22. lokakuuta 2009

Yubisaki Milk Tea

Yubisaki Milk Tea on vaan niin kiva. Siitä tulee mukavan lämmin fiilis. Tykkään muutenkin kaikista tabukokoelmista, vaikka tämä nyt ei mitään hardcore kamaa olekaan.

Olen kolmannen kirjan alussa tätä kirjoittaessani. Luin tätä ensimmäisen kerran joskus kauan sitten, kun sitä oli ilmestynyt vain nelisen kirjaa. On pysynyt mielessä. Yhteensä 7 kirjaa on nyt ilmestynyt, ja sarja on hiatuksessa... Niin tyypillistä. Kerrankin manga, josta pidän niin paljon, että voisin OIKEASTI ostaa sen, ja se menee tauolle.

Seuraavana päivänä:
Baka-Updates - miksi valehtelet minulle näin. En tiedä onko manga Japanissa hiatuksessa seitsemännessä kirjassa, mutta ainakin mangafox on saanut käpälänsä kahdeksanteen kirjaan. Yleensä Baka-Updatesissa on hyvin ajantasaista tietoa.

No mutta enivei, olen iloinen, että sain lukea kahdeksenteen kirjaan asti. Hommat menee vaan tabummaksi, ja minä tykkään.Yubisaki Milk Tea on todella erilainen manga. Ei niinkään aihepiiriltään - koululaiselämä, romanssi ja ristiinpukeutuminen, eivät ole millään mittapuulla kovin mullistavia piirteitä mangassa. Kyse on siitä, miten kaikki on toteutettu aina taiteesta juonen kuljetukseen.

Yubisaki Milk Tean hahmoilla on harvinaista persoonallisuutta, mitä ei yleensä mangassa näe. Hahmot eivät istu mihinkään arkkityyppiin. Pelkkä määrätietoinen erilaisuus riittää yleensä kyllästyneissä silmissäni erottamaan hahmon mangan harmaasta massasta, mutta nämä ovat oikeasti hyviä ja inhimillisiä eivätkä vaan outoja.

Teen varmaan joskus pikapuolin listaa manga- ja anime-sarjoista, ja miksei leffoista, kirjoista sekä muistakin teoksista, jotka kaipaisivat mielestäni enemmän huomiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti