sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Onani Master Kurosawa

Onani Master Kurosawa on manga, jota vaan aloin lukea illalla, koska se oli linkattu erästä toista mangaa koskevassa keskustelussa. Luinkin sen sitten kokonaan, ja siihen neljään kirjaan menikin sitten koko yö. Onneksi on viikonloppu.

Onani Master Kurosawan juoni alkaa sillä erittäin perinteisellä "tässä on tän sarjan idea"-tyylisellä pohjustuksella, mutta se idea onkin sitten jo aika epätavallinen, ja joidenkin mielestä varmasti iljettävä. Juoni onnistuu matkan varrella muuttumaan täydellisesti monta kertaa olematta kuitenkaan epälooginen, ja vieläpä päättymään täyteläisellä tavalla. Jos juoni ei heti ala inhottaa, se tempaa mukaansa. Itse ainakin tunsin eräässä kohdassa hyvin elävästi päähenkilön tuskan ja sitä seuranneen turtuuden. Kello tosin oli sitä lukiessani ties mitä, mutta silti hyvä kohta.

Taide on oikein miellyttävää, ja piirrosjälki muistuttaa enemmän lyijykynää kuin mustetta.

Teemastaan huolimatta sarja ei ole mitään pehmopornoilua vaan kunnollinen tarina. Tapahtumat sijoittuvat poikkeuksellisesti pääasiassa middle schooliin eivätkä high schooliin, mitä ei kyllä oikeastaan huomaa niin piirrosten kuin juonenkaan suhteen.

2 kommenttia: