keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Spontaania Naruto-löpinä


Jos seuraat Naruto-animea (vakavissasi), teksti sisältää spoilereita.
Hakasuluissa olevat tekstit on lisätty jälkikäteen selkeyden vuoksi.

< Raattis> Huhhuh... Naruto on taas vaihteeksi ihan perseestä.
< Raattis> Niin typerä käänne.
<@Drasa> Manga vai anime?
< Raattis> Vielä paljon pahempi kuin mitä Drasa tykkäs, että sen puolueettoman samurai-valtion yllättävä ilmestyminen.
< Raattis> Manga.
< Raattis> En oo kattonu sitä animee pitkään aikaan.
< Raattis> Siis en oo kattonu Shippuudenia [lainkaan].
< Raattis> Mutta siis palatakseni tähän käänteeseen, se on vielä pahempi kuin monet fillereiden hetkessäpieraistut hahmot sutaistune taustatarinoineen.
< Raattis> Tai siis.. Sorrutaan tässä[ normaalisti]kin siihen.
< Raattis> Ja nyt ainakin.
< Raattis> Voin varmaan spoilaamatta kellekään mitään sanoa, että Naruton mutsi löytyy samasta paikasta kuin sen faijakin. Niille, jotka ei tiedä tai ei kiinnosta: se ei ole vaan joku piilopirtti.
< Raattis> Kukaan ei ole ikinä ennen maininnut sanallakaan sitä [Naruton äitiä].
< Raattis> Mutta en silleen ihmettele, koska sen rooli on yhtä mitätön kuin jonkun Sakuran olisi, jollei se nyt ois koko ajan Naruton kiikarissa.
< Raattis> Jos kirjailijan (kaikkia oikeita kirjailijoita halventamatta) on jätettävä tollasia irtolankoja odottamaan selvitystään ja käsiteltäviksi, kun ei ole mitään sanottavaa, niin ne voitais edes käyttää kunnolla.
< Raattis> Uskon, ettei ketään oikeesti kiinnosta, ja voin vakuuttaa ettei minuakaan kiinnosta enää, joten kerron oikeestaan koko paskan.
< Raattis> Elikäs... Joskus aiemmin Naruto törmäs faijaansa seikkallessaan syvällä itsessään 9-häntäkettunsa porteilla.
< Raattis> No nyt vähän myöhemmin olisi sitten tarkoitus ottaa se kettu pois häkistä ja imeä sen sielu. Homma ei mene ihan putkeen JOTEN naruton äiti ilmestyy tällä kertaa ja pidetään pikapikaa kolmen jakson palaveri, jossa mutsi flashbackää taustansa.
< Raattis> Tai siis flashback kestää yhen jakson, tapaaminen n. 3, joista 2 on ilmestynyt.
< Raattis> Tota vois pitää jopa itsekriittisenä, koska naruto heittää koko ajan jotain noottia, että "Ou, ou! arvaan! sitten te...!" mutta todennäkösemmin se on vaan tyhmää.
< Raattis> Mutta joo.
< Raattis> Toi oltas voitu tehdä myös OIKEIN, eli nyt vaan siellä ois jossain vilahtanut himmeä haamu, joka auttaa narutoa ja päästäs tästä eteenpäin, ja sitten MYÖHEMMIN kun ei ole hirviöitä taklattavana muisteltas menneitä.
< Raattis> Koska naruton mutsista ei ole koskaan mainittu halaistua sanaa, en ois ehkä arvannu, kuka se haamu oli.
< Raattis> Mut joo vähänkö unelma aviomies se faija on ollu. "Nyt käyn nistii tällasen hirviön, jonka sitten kankean meidän vastasyntyneen sisään käyttäen minun ja sinun elinvoimamme, jättäen hänet orvoksi ja hyljeksityksi. Onko ok?"
< Raattis> Realismi kukkii, kun kaikki tosiaan sitten vihaavat tätä lasta, joka on muutenkin tahtomattaan tehnyt valtavan uhrauksen, ja joka on sikäläisen [edesmenneen] rakastetun johtajan (sala?)lapsi.
< Raattis> Noh. Ehkä ninja maailma on yhtä ennakkoluuloinen ja erilaisuutta sietämätön kuin Japanikin, kun ei siellä ole edes homoja.
< Raattis> Oon muute aina miettiny, että miksei kaikki "ninjakylän" asukkaat ole ninjoja. Kuinka joku tulee lähteneeks ninjakylään purilaisenkääntäjäksi?
< Raattis> Vai onks nää niitä jotka on reputtanu ninjakoulun ja on sitten vaan tyytyväisiä putsaamaan korkea-arvoisempiensa kenkiä?
< Raattis> Ehkä joo, koska ilmeisesti pitää olla ninja omistaakseen valtaisan egon, ylpeyden sekä suunnattoman kaunapankin.
< Raattis> Kaikilla siellä on traumaattinen lapsuus.
< Raattis> Paitsi niillä joista alunperin kaavailtiin yhdentekeviä sivuhahmoja.
< Raattis> Sitte Sasuke on niiden pomo, koska se on kaikkein surullisin.
<@Drasa> Hahahahaha :DDD
<@Drasa> Nyt tulee oikeesti hyvää monoblogia.
<@Drasa> Pastee toi sinne :D
< Raattis> Saatanpa.
< Raattis> On ollut vaitonaista tovin.

Ja näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti